Σχολή Σύγχρονου Κοσμήματος

Λίγα λόγια για την σχολή

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ

Η Κοσμογονία είναι Σχολή σύγχρονου κοσμήματος και απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν και να εξελίξουν την τέχνη της κοσμηματοποιίας. Σκοπός μας είναι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα αποκτήσετε να αναδείξετε την δημιουργικότητα σας, να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στο πεδίο της Τέχνης και του Πολιτισμού και να ενισχυθεί η θετική σας στάση ως προς τη μάθηση.

Ο χώρος στον οποίο πραγματοποιούνται τα μαθήματα κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος είναι διαμορφωμένος σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα . Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο για να καλύπτει τις εργαστηριακές ανάγκες του κάθε μαθητή, παρέχοντάς του μηχανήματα, εργαλεία και υλικά στο πλαίσιο της εξατομικευμένης διδασκαλίας και συνεχώς εξασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Το εργαστήριο λειτουργεί όλο τον χρόνο και τα μαθήματα γίνονται από Σεπτέμβριο έως Ιούλιο. Η εκπαιδευτική ύλη χωρίζεται σε προγράμματα σπουδών και μπορείτε να παρακολουθήσετε όποιο σεμινάριο σας ενδιαφέρει προκειμένου να διδαχθείτε τις τεχνικές του σύγχρονου εικαστικού κοσμήματος και της παραδοσιακής αργυροχοΐας. Τα μαθήματα είναι σε τμήματα των 3 ατόμων , δίωρα ή τρίωρα και γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο (πρωί και απόγευμα). Επίσης διοργανώνονται και ταχύρρυθμα σεμινάρια για όλους εσάς που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Στα σεμινάρια αυτά μαθαίνετε γρήγορα και σωστά τις απαραίτητες τεχνικές για την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων και αντικειμένων.

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο από τα παρακάτω Προγράμματα Σπουδών σας ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ