Σεμινάρια Αργυροχοΐας

Σεμινάρια Αργυροχρυσοχοΐας

Ο εκπαιδευόμενος θα διευρύνει τις γνώσεις του και θα διδαχθεί εξειδικευμένες τεχνικές αργυροχοΐας δίνοντας έμφαση σε μεθόδους όπως:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ - ΣΧΟΛΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Γιατί ξεχωρίζουμε στην Αργυροχρυσοχοΐα

  Θα μάθετε τις τεχνικές συγκόλλησης αργύρου που οι σύγχρονοι σχεδιαστές έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία για πάνω από εκατό χρόνια.

  Οι τεχνικές συγκόλλησης που μαθαίνετε σε αυτό το μάθημα χρησιμοποιούνται επίσης σε πολλούς άλλους τύπους σύγχρονων κοσμημάτων και σε άλλα στυλ αργυροχρυσοχοΐας.

  Επίσης θα συζητήσουμε ποιοι τύποι ασημένιων κοσμημάτων είναι πιο εύκολο να κατασκευαστούν και  πουληθούν. Προσφέρουμε σεμινάρια κοσμήματος υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

  Αυτά τα Σεμινάρια Αργυροχρυσοχοΐας θα σας διδάξουν όλες τις βασικές τεχνικές της. Από σεγάρισμα, λιμάρισμα, υφή με σφυριά και τρύπημα , μέχρι συγκόλληση με φλόγιστρο, γυάλισμα και φινίρισμα. Δεχόμαστε πολλά επίπεδα στο μάθημα, οπότε αν έχετε κάνει αργυροχοΐα στο παρελθόν, είτε μαζί μας είτε με κάποιον άλλο, ελάτε να διευρύνετε τις γνώσεις σας.

  Θα φτιάξετε αντικείμενα της επιλογής σας αντί να ακολουθήσετε ένα καθορισμένο σχέδιο για να σας δώσει την ευελιξία να κάνετε αυτή τη μέρα προσωπική για εσάς. Περιλαμβάνονται όλα τα υλικά.

  Στο εργαστήριο χειροποίητου κοσμήματος «Κοσμογονία», θα αποκτήσετε όλα όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε!