ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ 

Σχολή Σύγχρονου Κοσμήματος 

Η Κοσμογονία είναι Σχολή  σύγχρονου κοσμήματος και αντικειμένου και απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν και να εξελίξουν την τέχνη του κοσμήματος. Σκοπός μας είναι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα αποκτήσετε να αναδείξετε την δημιουργικότητα σας, να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας στο πεδίο της Τέχνης και του Πολιτισμού και να ενισχυθεί η θετική σας στάση  ως προς τη μάθηση.

Ο χώρος στον οποίο πραγματοποιούνται τα μαθήματα κατασκευής χειροποίητου  κοσμήματος και αντικειμένου είναι διαμορφωμένος σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα . Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο για να καλύπτει τις εργαστηριακές ανάγκες του κάθε μαθητή, παρέχοντάς του μηχανήματα, εργαλεία και υλικά στο πλαίσιο της εξατομικευμένης διδασκαλίας και συνεχώς εξασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Το εργαστήριο λειτουργεί όλο τον χρόνο και τα μαθήματα γίνονται από Σεπτέμβριο έως Ιούλιο.
Η εκπαιδευτική ύλη χωρίζεται σε προγράμματα σπουδών και μπορείτε να παρακολουθήσετε όποιο σας ενδιαφέρει. Τα μαθήματα είναι σε τμήματα των 2 έως 3 ατόμων , δίωρα ή τρίωρα και γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο (πρωί και απόγευμα).Στο Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο «Σύγχρονο Κόσμημα», το σύνολο της διδακτικής ύλης είναι 50 δίωρα μαθήματα και ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει τις τεχνικές εικαστικού κοσμήματος και αργυροχοΐας . Κατά την διάρκεια των μαθημάτων όλα τα εργαλεία και τα υλικά που απαιτούνται σας παρέχονται εξολοκλήρου από την Σχολή και ότι φτιάχνετε είναι δικό σας. Το κόστος των μαθημάτων για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών είναι 100€/μήνα (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)και αφορά 4 δίωρα μαθήματα.
Επίσης διοργανώνονται και ταχύρρυθμα σεμινάρια για όλους εσάς που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος.Τα σεμινάρια αυτά είναι ατομικά, σε πολύ οικονομικές τιμές και μαθαίνετε γρήγορα και σωστά τις απαραίτητες τεχνικές για την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων, αξεσουάρ και αντικειμένων.

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο από τα παρακάτω Προγράμματα Σπουδών σας ενδιαφέρει.Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
• Σύγχρονο Κόσμημα
• Εξειδικευμένη Αργυροχοΐα
• Χυτό & παραγωγικό κόσμημα
• Ταχύρρυθμα σεμινάρια Κοσμήματος
• Βιωματικό σεμινάριο
• Σεμινάρια κοσμήματος με εναλλακτικά υλικά (πηλός,papier mache,felt)
• Βελονάκι & Macramé
• Εποχιακά σεμινάρια

Ολοκληρώνοντας το κάθε σεμινάριο σας δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.